Абазовић: Нисам се састао са Вучићем

Танјуг
Foto: Архива

ПОДГОРИЦА- Потпредсједник црногорске владе Дритан Абазовић изјавио је данас да се током прошлонедељне посјете Србији није састао са предсједником Александром Вучићем и додао да ће бити прилике и за тим врстама састанака.

"Нисам се састао у Београду с предсједником Србије. Имам комуникацију с многим лидерима у региону. Биће прилике и за тим врстама састанака".

Абазовић је новинарима уочи почетка сједнице Одбора за безбједност и одбрану, гдје ће бити саслушан у вези са посљедњом заплијеном пола тона кокаина, који је био у кутијама са бананама испорученим компанији Воли, коментарисао и Темељни уговор између Црне Горе и Срспке православне цркве.

Абазовић је рекао да не може да разумије да је преамбула уговора проблем, јер, како је казао, она није нормативни дио овог документа.

"Интересује нас нормативни дио, који је усклађен са законом. Кад је ријеч о вјеронауци, зна се шта је закон. Не може се уговором уређивати то питање", рекао је Абазовић.

Према његовим ријечима, захтјев за имовину је уређен као за све остале грађане.

"Десетине хиљада грађана чекају реституцију. Не видим ту никакав проблем. Потписивање темељног уговора добро је за помирење. Смијешно ми је ако се због ових ствари треба ићи у затвор. Ево јављам се за то као добровољац. Прави се велили баук око нечега што није проблематично", казао је он, пренијели сууподгорички медији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана