Кривокапић: Добијао сам пријетње, као и Абазовић

Срна
Кривокапић: Добијао сам пријетње, као и Абазовић

ПОДГОРИЦА - Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић рекао је да је добијао пријетеће поруке, али да им није придавао значај, те потврдио да су у случају пријетњи потпредсједнику Владе Дритану Абазовићу информације сигурно тачне и да није у питању никакво спиновање.

Кривокапић је новинарима након премијерског сата у Скупштини Црне Горе, рекао да је број чланова обезбјеђења Абазовића повећан због пријетњи које је добио, јер је физички угрожен.

Он истиче да је Абазовић кренуо у отворену борбу са криминалом и корупцијом, у чему сви треба да га подрже како би била елиминисана корупција, а криминал сведен на најмању могућу мјеру.

Коментаришући темељни уговор са Српском православном црквом (СПЦ), Кривокапић је казао да гарантује да ће Влада, поштујући Устав и канонско право, одрадити тај посао на задовољство свих православних грађана и Митрополије црногорско-приморске.

Он је навео да су остала два или три елемента која треба да буду усаглашени, од којих је један техничке природе, а два су суштинска


 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана