Зоран Стевановић, кандидат СНСД-а за градоначелника Зворника: Очекујем убједљиву побједу и комотну већину

Вељко Зељковић
Зоран Стевановић, кандидат СНСД-а за градоначелника Зворника: Очекујем убједљиву побједу и комотну већину

Вјерујем да ће СНСД са својим коалиционим партнерима поново остварити више него убједљиву побједу на овим локалним изборима, а што ће нам омогућити да имамо комотну скупштинску већину у Зворнику, каже у интервјуу за “Глас Српске” кандидат СНСД-а за градоначелника овог града Зоран Стевановић.

- Очекујем убједљиву побједу, како СНСД-а тако и моју за градоначелника, и вјерујем да ће она, што се тиче изборног резултата, бити на нивоу прошлих избора - истакао је Стевановић.

ГЛАС: На чему се базира Ваша предизборна кампања?

СТЕВАНОВИЋ: Предизборна кампања је и овог пута базирана на директном контакту са нашим суграђанима. Желимо чути шта они желе и мисле. Овом приликом наше суграђане упознајемо и са оним шта смо све до сада урадили, али и шта планирамо у будућности. Ми увијек водимо позитивну кампању и не коментаришемо своје противкандидате, а ни противничке партије. Не говоримо ништа лоше о њима, без обзира ко су и какви су они.

ГЛАС: Можете ли укратко сумирати шта је све урађено у протекле четири године?

СТЕВАНОВИЋ: Урађено је стварно много. Тешко је све и побројати. Урађена је реконструкција готово свих градских улица, али и Моста краља Александра. Завршена је још једна фаза водовода “Сјевер”, али и канализације у мјесној заједници Табанци. Изграђене су и двије фискултурне сале за основну школу у Челопеку, односно за подручно одјељење у Каракају. Ушли смо и у завршну фазу израде канализационе мреже и пречистача отпадних вода у мјесној заједници Брањево. Ради се о пројекту који реализујемо заједно са владом Чешке. Кренуло се и са радовима на изградњи нове зграде болнице, а која подразумијева реконструкцију постојећег објекта и надоградњу нових 5.000 квадратних метара простора. Средствима Владе Србије реконструишемо и постојећи објекат Дома здравља. Она је обезбиједила и највећи дио средстава за реконструкцију Моста краља Александра. Отварани су и нови вртићи... Значи, много је тих пројеката. Не сједимо скрштених руку. Трудимо се да будемо свакодневни сервис нашим грађанима.

Пројекти

ГЛАС: Који ће бити први потези које ћете повући ако поново добијете подршку бирача?

СТЕВАНОВИЋ: Наставићу са досадашњим радом и започетим пројектима. Очекујем и да ће у години која је пред нама бити завршен започети стечај у Фабрици глинице Бирач, а што ће бити један нови импулс у даљем развоју нашег града, али и читаве ове регије. Мислим да ћемо се тада сврстати у ред најразвијенијих средина у Српској.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана