Златко Максимовић - РС треба да се развија као Бијељина

Ж. Д.
Златко Максимовић - РС треба да се развија као Бијељина

БИЈЕЉИНA - Очекујемо да као странка освојимо највише гласова како у Бијељини тако и у цијелој регији, а ова регија је одувијек имала вјеру и пружала СДС-у подршку да од овог региона направи боље мјесто за живот.

Рекао је то за "Глас Српске" носилац листе СДС-а за Народну скупштину Републике Српске у изборној јединици четири Златко Максимовић.

- Очекујем побједу и формирање Владе сличне овој нашој у Бијељини и потом развој, како наше регије, тако и цјелокупне Републике Српске, као што се и Бијељина развија. На овим изборима треба обезбиједити да нова власт буде у функцији грађана, а не политичке елите, рекао је он.

Максимовић каже да очекује да СДС освоји највише гласова, како у Бијељини тако и у цијелој регији.

- Бијељина је одувијек имала вјеру и пружала СДС-у подршку да од овог региона направи боље мјесто за живот. Очекујем и побједу нашег предсједничког кандидата Огњена Тадића и кандидата за Предсједништво БиХ Младена Иванића, рекао је он.

Максимовић истиче да је програм СДС-а првенствено економски.

- Направићемо окружење да људи живе боље и квалитетније, да имају право на рад и да од тог рада живе нормално са својим породицама. Искуства Бијељине могу бити основа и на глобалном нивоу, каже Максимовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана