Жене са одборничке листе донирале опрему рукометашицама “Радника”

Срна
Жене са одборничке листе донирале опрему рукометашицама “Радника”

БИЈЕЉИНА - У организацији Актива жена СНСД-а Бијељина, жене које су кандидати са одборнике у Скупштини града Бијељина донирале су спортску опрему Женском рукометном клубу /ЖРК/ “Радник”, коју су обезбиједиле из властитих средстава.

Иницијатива је потекла од кандидата Данијеле Огњеновић Ковач, која је остварила играчку каријеру у ЖРК “Радник”, саопштено је из ове странке.

“Дошла сам овдје са великим емоцијама, јер велики дио свог живота провела сам у овом клубу у којем сам научила тајне рукомета. Подржавам сваку идеју да се помогне спортским клубовима, а ми из СНСД-а ћемо се залагати за већа улагања у спорт, јер ћемо тако нашој дјеци и омладини дати прилику да се здраво развијају и постану будући врхунски спортисти и шампиони”, поручила је Ковачева.

Она је обећала да ће се ускоро као играч прикључити првом тиму “Радника”.

Предсједник Актива жена СНСД-а Бијељина Тања Бошњаковић истакла је да је веома поносна на жене са листе које су иновативне и које имају слуха да помогну све добре иницијативе, те упутила позив и другим донаторима да помогну спортске клубове, посебно женске којих је у Бијељини веома мало.

У име клуба женама СНСД-а захвалила је Оља Вићић, која је посебно захвална што су њихов рад подржале управо жене, међу којима има и оних из свијета спорта.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана