Ђокић: Социјалисти су увијек били важан фактор побољшања живота Зворничана

ГС
Ђокић: Социјалисти су увијек били важан фактор побољшања живота Зворничана

ЗВОРНИК - Зворнички социјалисти навели су вечерас на предизборној трибини у поменутом граду да им је циљ два мандата у локалном парламенту те поновили подршку канидату СНСД-а Бојану Ивановићу за градоначелника. Нагласили су како је Социјалистичка партија допринијела реализацији бројних инфраструктурних пројеката у Зворнику.

Носилац листе Стјепан Мацановић је истакао да ће се залагати да се буџетска средства транспарентно троше и то на најзначајније пројекте.

- Отварање нових радних мјеста, као и нове инвестиције су оно за шта ће се, између осталог, залагати. Такође, за унапријеђење туристичког имиџа града и Зворничког језера. Приоритет је и област спорта, којој треба посветити посебну пажњу - поручио је Мацановић.

Лидер СП-а Петар Ђокић поручио је присутнима како је социјалистичка идеја идеја напретка, заснована на принципу слободе.

A person standing at a podium with a microphoneDescription automatically generated

- Та идеја ће живјети и надживјети многе политичке генерације, јер је партија која се прилагођава промјенама, али никада не одступајући од својих основних принципа. Зворник је погранични град и има многе предности које треба ставити у функцију његовог будућег развоја. Социјалисти су дали огроман значај јачању институција Републике Српске, као и институција локалне власти. Увијек смо били важан фактор побољшања живота Зворничана и овај град нас је увијек требао - рекао је Ђокић.

Лидер СП-а је поновио како поменута партија има 64 посебна развојна програма за 64 локалне заједнице.

- Сваки програм је прилагођен потребама и потенцијалима локалне заједнице на коју се односи. То је оно што је потребно - нагласио је Ђокић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана