Врховац: Огромна подршка на терену

Срна
Врховац: Огромна подршка на терену

ПРИЈЕДОР - Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице један Дражен Врховац рекао је вечерас на у трибини у Средњој Ламовитој код Приједора да СНСД има огромну подршку на терену.

Врховац је рекао да СНСД, због начина на који ради, има подршку не само у граду Приједору, него у цијелој Изборној јединици један.

“Ми јасно кажемо да се ова изборна јединица јасно опредијелила за Жељку Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ и Милорада Додика за предсједника Репбулике Српске”, поручио је Врховац на предизборној трибини СНСД-а у Средњој Ламовитој.

Он је рекао да грађани цијене њихов рад и да су испунили све што су обећали.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице један Александра Ступар Радић поручила је да ће се, уколико добије повјерење гласача, залагати за очување Републике Српске и останак српског народа на овим просторима.

“Нема љепшег простора од наше Козаре и мислим да смо најсретнији кад смо овдје. Залагаћу се као човјек и као мајка троје дјеце да и моја дјеца, као и и сви људи који овдје живе остану на овим просторима”, рекла је Радићева.

Градски одбор СНСД-а Приједор одржао је вечерас предизборне трибине и у Бистрици и Доњој Ламовитој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана