Врховац: Наша политика се огледа у очувању и заштити интереса Српске

Срна
Врховац: Наша политика се огледа у очувању и заштити интереса Српске

ПРИЈЕДОР - СНСД је народна и државотворна партија која увијек разговара са народом и има јаког лидера и јасну политику очувања и заштите интереса Републике Српске у сваком тренутку, изјавио је кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици један Дражен Врховац.

“Ми смо то небројено пута доказали, тако да је јасна разлика између СНСД-а и свих других партија и наш предсједник Милорад Додик је бедем очувања Републике Српске и њему народ највише вјерује”, рекао је Врховац новинарима након вечерашњег предизборног скупа у Горњим Гаревцима код Приједора.

Он је додао да тим који чине кандидати СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик и за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић неће допустити било какав напад на Републику Српску и јасно ће се томе успротивити.

Врховац је нагласио да сви морају да чувају и штите Републику Српску и да не смије бити коцкања са битним стварима за Српску.

Он је рекао да СНСД-ом не може да управља нико осим народа. “Ми безрезервно волимо Републику Српску”, поручио је Врховац.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици један Драгослав Кабић позвао је мјештане Горњих Гареваца да подрже СНСД и кандидате ове странке за инокосне функције Милорада Додика и Жељку Цвијановић.

“Више пута сам образлагао зашто је то битно и за Републику Срспку и надам се да ћемо овдје гдје имамо јаку мјесну организацију ту и побиједити”, рекао је Кабић.

Он је додао да је за грађане овог насеља веома битно да је у току процес излагања за њихова земљишта на којем су изградили куће и да се доноси закон о додјели земљишта и формирање катастарске општине.

“Након тога сви грађани ће моћи добити грађевинске дозволе и легализовати своја имања и куће”, истакао је Кабић.

На вечерашњој трибини представили су се и кандидати СНСД-а за посланике у Народној скупштини Републике Српске Дубравка Рађеновић, Огњен Вукојевић, Александра Ступар Радић и кандидат за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ Горан Велаула.

Митровић: Додик и Цвијановићева доказано воде одговорну политику

БИЈЕЉИНА - Носилац листе СНСД-а из Изборне јединице шест за Народну скупштину Српске Војин Митровић рекао је вечерас у бијељинској Мјесној заједници Бродац да кандидати СНСД-а за предсједника Републике Српске Милорад Додик и за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић воде веома одговорну политику према свом народу и да иза њих стоје дјела.

“Њихова дјела јасно показују да им је на првом мјесту Република Српска, за разлику од ових других који иза себе немају ништа и једини циљ им је да дођу на власт и онда да слушају стране центре моћи и испуњавају њихове захтјеве, а сљедећи корак је унитарна БиХ”, истакао је Митровић.

По њима би, каже Митровић, српска дјеца сутра требало да уче бошњачки језик и бошњачку историју. “То народ Републике Српске неће дозволити”, поручио је Митровић.

Он је нагласиод а се управо због тога мора гласати за Жељку Цвијановић и за Милорада Додика.

Митровић је подсјетио шта су све до сада предсједник СНСД-а Милорад Додик и потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић урадили за Српску, за разлику од других. “На примјер (предсједника СДС-а) Мирка Шаровића, политичара са пропалим политикама или Јелене Тривић, која би да се коцка са Републиком Српском”, навео је Митровић.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест Златан Лазаревић рекао је вечерас да се на предстојећим општим изборима у БиХ грађанима нуде двије опције.

“Једна је поданичка и једини циљ јој је да дође на власт и њу представљају Мирко Шаровић и Јелена Тривић, који слушају само стране амбасаде и менторе, а друга је политика која је већ 16 година провјерена и сачувала је Републику Српску, зауставила осипање институција Српске”, рекао је Лазаревић.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана