Врховац: Модернизација приједорске болнице велика инвестиција значајна за град

Срна
Врховац: Модернизација приједорске болнице велика инвестиција значајна за град

ПРИЈЕДОР - Кандидат Савеза независних социјалдемократа (СНСД) за народног посланика из Изборне јединице један Дражен Врховац изјавио је да је модернизација и изградња савремене регионале болнице у Приједору чија вриједност ће бити око 70 милиона евра, велика инвестиција која ће том граду значити много.

Он је истакао да се СНСД одлучио за велике пројекте и поздравио одлуку Владе Српске о изради пројекта за модернизацију и изградњу савремене регионале болнице у Приједору.

“Поред тога, изградњом савремене болнице од 300 кревета ми ћемо у наредних 30 година ријешити питање квалитетне здравствене заштите за све људе који живе у нашој широј регији. У име свих својих суграђана поздрављам данашњу одлуку Владе”, навео је Врховац, који је и потпредсједник Градског одбора СНСД-а.

Он је нагласио да се СНСД у Приједору, али и цијелом Поткозарју одлучио за велике пројекте.

Очекује нас изградња ауто-пута Приједор-Бањалука, која креће из Горњих Орловаца, изградња заобилазнице око Приједора и брзог пута Јасеновац - Козарска Дубица - Приједор, као и брзог пута или ауто-пута од Приједора до Новог Града. Сви радови на путевима кренуће из Приједора што ће значајно дићи привредну активност Приједора, навео је Врховац у саопштењу.

Он је нагласио да уз подршку Владе Републике Српске и свих институција Српске Приједор и Поткозарје иду великим корацима ка убрзаном развоју, за шта је први предуслов добра путна комуникација и добра инфраструктура која прати потребе грађана, али и инвеститора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана