Вођевић: Реализовати започете и покренути нове пројекте

Срна
Вођевић: Реализовати започете и покренути нове пројекте

МРКОЊИЋ ГРАД - Кандидат СНСД-а за начелника општине Мркоњић Град Драган Вођевић нагласио је да треба до краја реализовати развојне пројекте у овој локалној заједници и покренути нове уз подршку институција Републике Српске.

Вођевић је Срни рекао да је недавно усвојена Стратегија развоја општине и да је визија да Мркоњић Град буде мјесто здравог и угодног живота, интензивног развоја туризма, раста инвестиција и унапређеног руралног развоја.

-Настављамо реализацију пројеката и припрему неопходне документације из Програма капиталних инвестиција, а који се већином односе на инфраструктурне пројекте - нагласио је Вођевић.

Неки од њих су уређење Спортско-рекреативног центра “Луке”, изградња свлачионица Фудбалског клуба “Слобода” са пратећим садржајима, унапређење енергетске ефикасности на објекту Културно-спортског центра, изградња мале сале при Основној школи “Петар Кочић”, те доградња јасличког простора у вртићу “Миља Ђукановић”.

Истакао је да је важна и подршка коју општина пружа локалној привреди, кроз подстицаје за мала и средња предузећа, отварањем нових радних мјеста и кроз промоцију туризма, да би се ојачао економски раст.

-Наставићу да се залажем и за јачање пољопривредног сектора, пружајући подршку нашим пољопривредницима и промовишући домаће производе - поручио је Вођевић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана