Владо Глигорић, кандидат СНСД-а за начелника Челинца: Пет циљева за бољи живот

Александар Стојановић
Владо Глигорић, кандидат СНСД-а за начелника Челинца: Пет циљева за бољи живот

На предстојећим локалним изборима очекујем убједљиву побједу у Челинцу за позицију начелника општине и освајање довољног броја одборника за формирање стабилне скупштинске већине заједно са коалиционим партнерима.

Рекао је ово за “Глас Српске” кандидат СНСД-а за начелника Челинца Владо Глигорић и додао да његову кандидатуру подржава још пет странака.

- СНСД као највећа и најорганизованија политичка странка у Челинцу је од 2007. године, када смо преузели власт, заједно са Владом РС урадила много пројеката значајних за наше грађане. Наш оптимизам се темељи на урађеним пословима од значаја за грађане широм наше општине и ми цијенимо да ће то бити препознато и вредновано - истакао је Глигорић.

ГЛАС: Шта ће бити окосница Ваше кампање?

ГЛИГОРИЋ: Окосница наше кампање биће презентовање урађених послова у Челинцу нашим бирачима, као и нашег програма и планова за идући мандатни период. Само неки од тих пројеката су изградња више водовода, изградња и реконструкција магистралног и регионалног пута кроз нашу општину, изградња локалних и некатегорисаних путева, изградња нових школа. Наставили смо са регулацијом и уређењем корита ријеке Врбање и изградили градско шеталиште, као и нови мост “Србија”. Дајемо подршку спортистима кроз изградњу спортске инфраструктуре и подршку клубовима, подржавамо културне институције, стипендирамо студенте и подржавамо омладински активизам кроз пројекте. Подршка борачкој популацији и пензионерима се огледа кроз финансирање активности удружења и директну помоћ овим категоријама. Реконструисали смо Дом здравља и подручне амбуланте, а здравствена заштита нам је важна област коју унапређујемо у континуитету.

ГЛАС: Зашто да грађани гласају за Вас, а не за Ваше противнике?

ГЛИГОРИЋ: Ми пред грађане излазимо са квалитетним кандидатом како за начелника, тако и за одборнике у Скупштини, са људима који су доказани како у политици, тако и у професионалном раду. Наш програм за наредни четворогодишњи период је усмјерен према човјеку, а реализоваћемо га кроз пет циљева, а то су нови инвестициони циклус, нова инфраструктурна база, демографски ослонац, убрзан процес дигитализације и бољи квалитет живота.

ГЛАС: Чиме гарантујете да ћете испунити дата обећања?

ГЛИГОРИЋ: Иако припадам релативно млађој генерацији, у политици сам довољно дуго да разумијем положај Челинчана, њихове потребе и приоритете. Моје организационе и стручне способности, па и моју упорност и принципијелност, добро су упознали не само људи на политичкој сцени у Челинцу него и носиоци највећих  функција.

Први кораци

ГЛАС: Који су први потези које ћете повући ако добијете подршку бирача на наредним изборима?

ГЛИГОРИЋ: Чим ступим у мандат начелника Челинца, са својим тимом успоставићу контакт са грађанима, привредним и друштвеним субјектима и удружењима грађана како бисмо наставили континуитет развоја у сарадњи са Владом РС, институцијама и предузећима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана