Вишковић: СНСД се залаже за такмичења у добрим дјелима по Српску

Срна
Вишковић: СНСД се залаже за такмичења у добрим дјелима по Српску

ХАН ПИЈЕСАК - Република Српска, за разлику од другог ентитета у БиХ, опстаје и развија се као самостална држава, поручио је данас носилац листе СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици три Радован Вишковић.

-У политици нема експериментисања, она су у науци. У политици или бирате или гријешите. Када направите грешку можда никада нико иза вас ту грешку не може исправити - рекао је Вишковић на предизборном скупу СНСД-а на Хан Пијеску.

Он је поручио да нико ни од кога не може одузети његова дјела, те да се СНСД залаже за такмичења у добрим дјелима по Републику Српску.

-Хајде да се такмичимо у пројектима. Хајде да кажемо овом народу ко је шта урадио и саградио - рекао је Вишковић.

Кандидат СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној једини три Мирослав Вујичић истакао је да Републику Српску требају водити људи који имају визију, а не они који и не живе у њој.

-Није на Хан Пијеску 2004. године владао СНСД када су приватизоване све фирме. Не требају нам људи који немају визију, а ми се морамо чврсто окупити око идеје СНСД-а - поручио је Вујичић.

Он је нагласио да су пријатељи СНСД-а у Европи хришћанске земље које цијене праве вриједности, те истакао да ће СНСД остварити пету узастопну побједу на изборима.

-Те побједе нису дошле саме од себе, већ су резултат мукотрпног труда и рада свих представника СНСД-а - Жељке Цвијановић, Милорада Додика и Радована Вишковића - навео је Вујичић.

Кандидат СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Хан Пијеска Вујадин Голијан истакао је да Република Српска само на челу са СНСД-ом може ићи напријед.

-Морамо бити јединствени. Свјесни смо да Хан Пијесак и Република Српска само на челу са СНСД-ом могу ићи напријед - ка бољој будућности - истакао је Голијан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана