Велибор Станић: Привредни развој није стао, подршка домаћим привредницима

Срна
Велибор Станић: Привредни развој није стао, подршка домаћим привредницима

БАЊАЛУКА - Носилац одборничке листе Социјалистичке партије /СП/ за Скупштину града Бањалука Велибор Станић рекао је да привредни развој Републике Српске није стао већ је успоред усљед пандемије вируса корона, те да ће настојати дати подршку домаћим привредницима.

“Исто тако ћемо настојати привлачити и стране инвестиције. Залажемо се за наставак капиталних пројеката у инфраструктури, а све наше зацртане политике настојаћемо да проведемо у Градској скупштини”, рекао је Станић новинарима у Бањалуци.

Он је истакао да је у средишту програма ове партије равномјеран развој Српске, као и да се социјалисти залажу за Бањалуку као европски и сигуран град, град алеја и зеленила у којем млади остају и заснивају своје породице и гдје ће да раде.

Одборнички кандидат СП за Скупштину града Зденка Гојковић напоменула је да је ова партија дала свој манифест, односно проглас са 15 тачака међу којима су очување здравља становништва и подизање здравствене заштите на већи ниво, поготово у вријеме пандемије вируса короне.

Она је додала да је наведена и борба за здравију животну средину, за подизање здравијих навика живљења, а веома важна одредница манифеста је подизање вриједности породице, која нам је на првом мјесту.

Активисти СП данас су на Тргу Крајине носили “роза машницу” у знак подршке женама обољелим од карцинома дојке поводом 24. октобра - Међународног дана борбе против карцинома дојке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана