Васић: Српској су потребне патриоте

Срна
Васић: Српској су потребне патриоте

ЗВОРНИК - Носилац листе СДС-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици седам Драгомир Васић рекао је да су Српској потребне патриоте које су спремне чути глас људи на терену и све то преточити у добре и квалитетне законе.

”Што се тиче процјене за Народну скупштину Републике Српске, јер је то параметар снага, сигурни смо да ћемо од седам посланичких мандата освојити један, а водимо борбу и за други мандат”, рекао је Васић новинарима, након представљања кандидата Градског одбора СДС-а Зворник.

Он очекује побједу заједничког кандидата за предсједника Републике Српске Јелене Тривић и кандидата за члана Предсједништва БиХ Мирка Шаровића.

Кандидати СДС-а за Народну скупштину Српске из Зворника су и Слађана Николић, Невенка Мариловић и Никола Ружић, а за Парламентарну скупштину БиХ Бојан Лукић.

Николићева је рекла да ће се, уколико освоји мандат, залагати за бољи статус ђеце погинулих бораца, поготово за то да имају приоритет при запошљавању, а Мариловићева да ће се залагати да се сви приједлози у Народној скупштини Републике Српске чују пођеднако, без обзира да ли они долазе од опозиције или власти.

Ружић је рекао да ће се борити за социјалну правду, као и да се омладини омогуће бољи услови да остану у Републици Српској, а Лукић да ће се његов фокус, ако му грађани укажу повјерење, бити на враћању надлежности Српској, односно првенствено да се врате грб и химна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана