Уједињена Српска почела предизборну кампању у Брчком

Срна
Уједињена Српска почела предизборну кампању у Брчком

БРЧКО - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је данас у Брчком да је та странка с разлогом почела предизборну кампању у том граду, јер је мјесто које спаја и које је гарант опстанка Републике Српске.

Стевандић је истакао да на тај начин Уједињена Српска жели да потврди своје присуство у Брчком и најави велике пројекте свих институција Републике Српске и оних које партиципирају у Савјету министара, да би Брчко било град којим ће се поносити сви његови грађани, без обзира на то да ли су Срби, Хрвати или остали.

- Многи грађани подржали су нас у борби против Централне изборне комисије (ЦИК) БиХ и ми ћемо им то вратити максималним поштовањем. Побиједићемо и овдје ћемо поново бити велики и јаки. Грађани Брчког биће задовољни, а и цијела Република Српска - поручио је Стевандић.

Шеф Главног изборног штаба Уједињене Српске Наташа Тривић рекла је да та странка у Брчком има кредибилну листу од 32 кандидата за посланике у Скупштини дистрикта.

- Сигурна сам да ће грађани дистрикта Брчко препознати која је снага Уједињене Српске управо кроз наше кандидате за посланике у Скупштини дистрикта - додала је Тривићева.

Предсједник Општинског одбора Уједињене Српске и носилац листе те странке у Брчком Урош Војновић рекао је да је су њихови кандидати озбиљни људи који ће допринијети томе да Брчко буде свима на понос.

Војновић је навео да та странка од Брчког жели да направи град који ће поново имати садржаје које је некада имао, те да град добије стадион и спортско-туристички комплекс на градском излетишту "Фицибајер".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана