Уједињена Српска "окупирала" центар Бањалуке и озваничила почетак предизборне кампање

Срна
Уједињена Српска "окупирала" центар Бањалуке и озваничила почетак предизборне кампање

БАЊАЛУКА - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић озваничио је данас у Бањалуци почетак изборне кампање ове партије и истакао да се страначка платформа темељи на двије основне ствари - храни и енергији.

Стевандић каже да је треће питање у платформи ове странке заштита становништва у случају елементарних непогода и кризама, те социјална политика.

Он сматра да је кључни проблем Републике Српске недостатак људи, те наглашава да се људи морају запошљавати и имати боље услове за живот.

– То неће бити само предизборни програм, већ наша платформа коју смо усвојили у мају у Бањалуци, када смо нагласили да без људи нема Српске и да су људи Српска. Људи се у Српској морају запошљавати и имати боље услове да би опстали – рекао је Стевандић новинарима, након што је у Парку Петар Кочић залијепио први предизборни плакат странке за предстојеће опште изборе у БиХ.

Он је нагласио да плакати нису једино што представља странку, те додао да су идеје и резултати Уједињене Срске велики.

– Тамо гдје смо били на власти једини смо направили фабрике у протекле двије године, учинили смо много на законима који спасавају и дјецу и породице. Нешто нисмо успјели и сада желимо да имамо много више гласова и посланика како бисмо започето завршили на најбољи начин – рекао је Стевандић новинарима и додао да је неспорна снага Уједињене Српске те да код чланства постоји велика енергија.

Општи избори у БиХ заказани су за 2. октобар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана