Угљевик: Стјепановић одустао и дао подршку Тасовцу

Срна
Угљевик: Стјепановић одустао и дао подршку Тасовцу

УГЉЕВИК - Независни кандидат Гавро Стјепановић одустао је данас од кандидатуре за начелника општине Угљевик и подршку дао кандидату СНСД-а Милутину Тасовцу, саопштено је из СНСД-а Угљевик.

Стјепановић је, у саопштењу којим се обратио Угљевичанима, рекао да је први, као независни кандидат за начелника општине, кренуо у политичку борбу са намјером да промијени двадесетогодишњу “ненормалну пљачку општинског буџета и уништавање Угљевика, у лику и дјелу Василија Перића”, али да је спријечен да ту борбу настави.

“Дошао сам до половине кампање, али сам морао отићи у болницу, гдје сам провео 15 дана. Тако сам био спријечен за даље активности, а моја борба је била прекинута. С обзиром на ситуацију, позивам гласаче који желе подржати мене и моју борбу да глас дају Милутину Тасовцу и коалицији осам странака. То је тренутно једини начин да дођемо до стварних промјена које ће допринијети развоју и бољитку Угљевика”, поручио је Стјепановић.

Он је позвао Угљевичане да се у недјељу, 15. новембра, изборе за “пријеко потребне промјене у Угљевику”.

“Вјерујем да ће народ моје намјере препознати, јер ово не чиним због неких личних интереса, него убјеђења да Угљевик и Угљевичани заслужују бољу власт од ове која нас пљачка посљедњих 20 година”, навео је Стјепановић. /крај/зс/вј
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана