У Гацку и Невесињу одржане прве трибине Социјалистичке партије

Срна
У Гацку и Невесињу одржане прве трибине Социјалистичке партије

БАЊАЛУКА - Руководство Социјалистичке партије (СП) и кандидати ове странке на предстојећим локалним изборима поручили су са првих трибина у Гацку и Невесињу да им је циљ да дају допринос равномјерном развоју свих локалних заједница у Српској.

Лидер СП-а Петар Ђокић рекао је да је економски напредак гарант опстанка и да је то приориттет за СП.

- Морамо се борити за боље сутра, а то једино можемо ако се економски развијамо. Морамо се бринути о развоју локалних заједница, али тако да тај развој буде равноправан - истакао је Ђокић на трибини у Гацку гдје су синоћ представљени кандидати за одборнике СП-а, а присуствовао је заједнички кандидат коалације за начелника Огњен Милинковић.

Носилац листе Општинског одбора ове странке у Гацку Милимир Гузина сматра да Гацку треба вратити све битне дјелатности и градити нови блок термоелектране, која је гарант енергетске стабилности општине.

Ђокић је на синоћњој трибини у Невесињу истакао да се поносим свим оним што су у претходном периоду учинили за Невесиње, те је захвалио начелнику Миленку Авдаловићу на досадашњем раду.

- Убијеђен сам да је то гарант побједе и тога да ћемо наставити даље заједно да реализујемо велике пројекте - рекао је Ђокић и поручио да ће Невесиње бити велико градилиште у наредне четири године, истичући Хидроелектрану "Дабар", те вјетроелектране "Гребак" и "Трусина".

Носилац листе ове странке за Скупштину општине Огњен Куљић истакао је да је политика социјалиста политика очувања радних мјеста и отварања нових.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана