Тркуља: Очекујемо сигурну побједу на изборима

Срна
Тркуља: Очекујемо сигурну побједу на изборима

ОШТРА ЛУКА - Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице један ЛЈубомир Тркуља рекао је данас да је циљ ове странке наставак реализације започетих пројеката у Оштрој Луци и да очекује сигурну побједу СНСД-а и кандидата ове странке за предсједника Српске Милорад Додика и српског члана Предсједништва БиХ Жељке Цвијановић на предстојећим изборима.

”Циљ је бољи живот, да се млади враћају, да заснивају породице, да се рађају ђеца”, рекао је Тркуља.

Тркуља је навео да у изборе излази спреман и да очекује побједу.

“Рачунамо да ћемо побиједити сигурно и да не рачунамо на то не би сигурно ишли у изборе”, рекао је Тркуља новинарима уочи предизборне трибине СНСД-а у Оштрој Луци, којој су присуствовали Додик, Цвијановићева, носилац листе Драгослав Кабић и остали кандидати са листе СНСД-а за посланике у Народној скупштини у Изборној јединици један.

Пресједник Општинског одбора СНСД-а Оштра Лука Драган Мастикоса рекао је да су тренутно у овој општини у реализацији три пројекта.

“То је дворана у општини Оштра Лука, те два путна правца и у току је договор о реализацији пројекта водоснабдијевања Оштре Луке за 450 домаћинстава”, рекао је Мастикоса, наглашавајући добре односе са републичким нивоима власти.

Он је рекао да почиње реализација концесионог уговора у вези са експлоатацијом жељезне руде са дијела подручја ове општине, што ће значити и нова запошљавања одређеног броја радника из Оштре Луке.

“Имајући све то и огромну улогу предсједника Додика у очувању и развијању Републике Српске унутар дејтонске БиХ, као и константну заштиту интереса српског народа у БиХ, пружићемо му максималну подршку за предсједника Републике Српске, као и Жељки Цвијановић и свим кандидатима СНСД-а за посланике у Народној скупштини Републике Српске и Парламентарној скупштини БиХ са наше изборне јединице”, поручио је Мастикоса.

На предизборном скупу били су присутни и носилац листе Драгослав Кабић и остали кандидати са листе СНСД-а за посланике у Народној скупштини у Изборној јединици један.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана