Тривићева посјетила бањалучко насеље Лазарево: Уједињена Српска разумије проблеме грађана

ГС
Тривићева посјетила бањалучко насеље Лазарев
Foto: Уступљена фотографија | Тривићева посјетила бањалучко насеље Лазарев

БАЊАЛУКА - Потпредсједница Уједињене Српске Наталија Тривић посјетила је са одборницима ове странке у Скупштини града Бањалука насеље Траписти у Лазареву, гдје су разговарали о реализованим активностима о питању безбједности дјеце у овој мјесној заједници.

- Ја као мајка двоје дјеце сам изузетно захвална што Уједињена Српска препознаје потребе грађана. Уз њихову ажурност и активизам добили смо дјечије игралиште, ново аутобуско стајалиште како би дјеца брже стигла до школе, те лежеће полицајце. Не морам наглашавати колико је то важно за безбједност наше дјеце - рекла је мјештанка Лазарева Тања Латиновић.

Тривићева је нагласила да не смију бити заборављени грађани, њихови проблеми и потребе који су примарни у њиховом свакодневном функционисању, а посебно имајући у виду да је ово велико насеље у којем живи и велики број дјеце, која захтијевају посебну пажњу.

Она је навела да управо слоган актуелне кампање Уједињене Српске "Српска су људи" потврђује да су у фокусу њиховог програма људи, те да су небројено пута то и доказали кроз реализацију различитих пројеката, међу којима и овај у бањалучком насељу Лазарево.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана