Tривићева: Одбацујемо политику сукоба

Срна
Foto: Срна

ВИШЕГРАД- Кандидат ПДП-а за предсједника Републике Српске Јелена Тривић одбацила је политику сукоба и истакла да су Републици Српској потребни мир и стабилност.

"Одбацујемо политику сукоба било какве врсте и нећемо учествовати у таквим намјерама које народу ништа добро не доносе. Моја кључна обећања су већ у првој години мандата већи прилив инвестиција, више средстава за улагање у здравство, за борце", рекла је Тривићева на предизборним скупу у Вишеграду.

Она је нагласила да ће се у инфраструктурно повезати Бијељина и Требиње брзом саобраћајницом и комплетном реконструкцијом регионалних путева.

Кандидат СДС-а за српског члана Предсједништва БиХ Мирко Шаровић рекао је на предизборном скупу у Вишеграду да ће, ако његова странка добије повјерење на наредним општим изборима, хидроелектрана у том граду бити у функцији грађана без обзира којој политичкој опцији припадају.

Шаровић је рекао и да, ако добију подршку, енергетски сектор више неће бити у функцији једне политичке опције.

Кандидат СДС-а за Народну скупштину Републике Српске Вукота Говедарица из Изборне јединице девет рекао је да ће влада, ако је буде формирала Тривићева уколико добије подршку на изборима, знати како да управља Републиком Српском.

Кандидат за народног посланика Марко Николић рекао је да је сигуран у убједљиву побједу 2. октобра и да је Српска заслужила часне, вриједне и поштене људе у власти.

На трибини СДС-а били су присутни и кандидати за Народну скупштину из Рудог, Фоче, Чајнича.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана