Тривић: Циљ Уједињене Српске већи капацитет у бањалучком парламенту

Срна
Тривић: Циљ Уједињене Српске већи капацитет у бањалучком парламенту

БАЊАЛУКА - Шеф Главног изборног штаба Уједињене Српске Наталија Тривић изјавила је су у протекле четири године имали успјешну сарадњу са СНСД-ом у Бањалуци и да ће на предстојећим локалним изборима подржати кандидата за градоначелника коалиције "Окупљени за Бањалуку" Игора Радојичића.

Тривићева је истакла да СНСД и Уједињена Српска имају компатибилне програмске ставове, да Бањалука треба да настави да се развија, те да се направе услови за угодан живот њених грађана, останак младих, као и за развој привредног амбијента.

Она је навела да је циљ Уједињене Српске да повећа капацитет у Скупштини града и да има најмање четири одборника у градском парламенту.

- Разлог за та очекивања су подаци који показују да ћемо, према садашњем тренду раста наше подршке на нивоу града, бити друга коалициона партија на градском нивоу - рекла је Тривићева новинарима након састанка са Радојичићем.

Шеф изборног штаба Градског одбора Уједињене Српске Бањалука Маринко Драгишић рекао је да је ова странка дала недвосмислену подршку Радојичићу, који је у претходне четири године као градоначелник урадио највише за град Бањалука.

Радојичић је захвалио Уједињеној Српској за подршку, те истакао да су у претходне четири године остварени резултати продукт добре сарадње двије странке.

- Уједињена Српска има капацитет и очекујем да у граду Бањалуци поправи свој резултат, те да има већу заступљеност међу одборницима, а самим тим и у градској власти - рекао је Радојичић.

Он је изразио задовољство што је омогућено да се Уједињена Српска врати у фер изборну борбу, јер је један од важних и кључних политичких субјеката у Републици Српској.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана