Трибина Уједињене Српске: Направићемо од Приједора истински регионални центар

ГС
Трибина Уједињене Српске: Направићемо од Приједора истински регионални центар

ПРИЈЕДОР - "Недостаје још много тога да би Приједор био конституисан као регионални центар. Недостају разне врсте институција и по том питању је Приједор иза других градова у Републици Српској", поручио предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић, пред почетак предизборне требине у пуној сали Позоришта Приједор.

Заједно са кандидатима за одборнике,Стевандић је Приједорчанима представио шта Уједињена Српска планира да уради у наредне четири године у њиховом граду.

- Овдје фали канцеларија и могућност да се раде анализе у регионалном центру Института за јавно здравство, инфраструктура за изласке на брзу цесту. Све то што један град чини регионалним средиштем. Сматрамо да су пред нама четири године у којима можемо да дамо кључни допринос да се то заврши и да Приједор повећа број запослених, смањи исељавање, постане прави регионални центар. За то нису довољне пароле, ту су потребни конкретни пројекти – јасан је Стевандић.

Према његовим ријечима, Уједињена Српска у сваком граду и општини има своју књигу пројекат и зна гдје фали струја, гдје вода, пут, гдје регионална депонија, гдје излазак на ауто-пут, а гдје фале регионалне јединице разних института.

- Сматрамо да смо партнер који ће у Приједору унаприједити живот грађана, смањити исељавање, незапосленост. Идуће четири године ће бити најбоље четири године у историји Приједора. Желимо да направимо покрет ка бољем. Имамо за то одличне кадрове, сјајну листу и врло добро позиционирање у свим дијеловима града Приједора. Очекујемо три плус одборника – најавио је Стевандић.

A group of people standing in a rowDescription automatically generated

Ненад Мејакић, предсједник Градског одбора и носилац одборничке листе Уједињене Српске, подсјетио је да странка други пут иде на локалне изборе у Приједору и то са пуном листом. Он је рекао да УС у Приједору подржава актуелног градоначелника Слободана Јавора из СНСД, јер је оправдао њихова очекивања и очекивања грађана.

- Надамо се добром изборном резултату. Наш циљ је да од Пиједора направимо истински регионални центар. Хоћемо да се Град Приједор позиционира још боље у Српској и у БиХ, да млади људи остану у Приједору. Да заједно радимо и градимо. Мислимо да овај простор и наша Република то заслужују – закључио је Мејакић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана