Трибина ПДП-а у Росуљама: На помолу убједљива побједа

ГС
Трибина ПДП-а у Росуљама: На помолу убједљива побједа

БАЊАЛУКА - Још једна велика трибина ПДП-а одржана је вечерас у насељу Росуље, гдје се окупио велики број грађана који живе у овом дијелу града.

Кандидат ПДП-а за градоначелника Бањалуке и актуелни градоначелник Драшко Станивуковић изјавио је вечерас у Росуљама да је градска администрација у протекле четири године иза себе оставила дјела и завјештање за све будуће генерације.

"Овдје је промијењен изглед Бањалуке у апсолутном смислу и афирмативном и позитивном. То значи да смо овдје добили и изградили један трг који је већи и од Трга Крајине. Овдје су сви велики спектакли, велике манифестације. Парк Младен Стојановић задржао је свој сентимент, дух и сву своју љепоту, али је додатно украшен и уљепшан. Изградили смо највеће дјечије игралиште у региону управо овдје, изградили тротоаре, улице, модернизовали улице. Чак овај дио добија највећи градски парк, поред парка Младен Стојановић, баш онај који сутра отвара своја врата свим Бањалучанима и онима који дођу у наш град", навео је Станивуковић.

Истиче да све што је урађено у Росуљама до сада показује да је на помолу једна убједљива побједа.

"Имали сте ПМФ, чувено култно игралиште које је било запуштено, ми смо то препознали, обновили, уредили. Све су то Бањалучани препознали. Овдје смо изградили прву авенију од калдрме, која није у протеклих стотину година изграђена овдје. Наравно, имамо још планова, завршити другу етапу овдје поменутог парка, одавде очекујемо прве трамвајске линије које ћемо увести у граду, прве електричне аутобусе, затим изградњу средњошколског центра од Росуља према Лазареву. То су само  нека од дјела која намјеравамо градити у будућности", поручио је Станивуковић.

Додао је важно обећање: Изградња 100 километара канализационе мреже тамо гдје недостаје.

"Са резултатима које имамо и дјелима која планирамо очекујемо једну убједљиву побједу. По броју људи који су овдје дошли то је видљиво голим оком", закључио је Станивуковић.

"Кампања је при крају, налазимо се у једном од најљепших дијелова нашег града и овдје смо да пошаљемо јасну поруку: Док једни блате, пљују, говоре неистине, ми се поносимо својим дјелима", поручила је кандидат ПДП-а за одборника у Скупштини града Бањалука Милада Шукало.

"Поносимо се дјелима овог мјеста, новог, највећег, најпосјећенијег трга у Бањалуци. Поносимо се дјелима овдје у Парку Младен Стојановић, поносимо се рејонским тржницама, које су направљене у овом насељу, поносимо се подршком коју смо дали школама које се налазе у насељу Нова Варош и у насељу Росуље. Поносимо се свиме оним што смо радили протекле четири године и вјерујемо да испред нас треба да буде период када ћемо наставити све задане циљеве, који су у корист прије свега грађана Бањалуке", истакла је Шукало.

Кандидат ПДП-а за одборника у Скупштини града Милица Богојевић истакла је да се радује крају кампање.

"Иза нас је мјесец дана побједничке кампање, па ево и вечерас у мом насељу Росуљама, наше комшије, пријатељи су дошли да подрже наша дјела. Остало је још пар дана до краја кампање, ми се радујемо јер овим што видимо до сада на терену, подршка је огромна и хвала свима на томе", поручила је Богојевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана