Томаш увјерен у апсолутну побједу СНСД-а у Прњавору

Срна
Томаш увјерен у апсолутну побједу СНСД-а у Прњавору

ПРЊАВОР- Кандидат СНСД-а за начелника општине Прњавор Дарко Томаш изразио је увјерење у апсолутну побједу ове странке на предстојећим локалним изборима, те нагласио да ће СНСД водити предизборну кампању радећи и да су њихови резултати видљиви.

Томаш, који је и предсједник Општинског одбора СНСД-а Прњавор, рекао је након симболичног лијепљења првог плаката на градском тргу да ће предизборну кампању, која је почела данас, искористити за промоцију резултата који су постигнути током протекле четири године СНСД-овог вођења ове локалне заједнице.

- Сви добронамјерни могу потврдити да у Прњавору сваким даном остају нова дјела. Очекујемо подршку грађана и у наредном периоду с циљем да и након 15. новембра наставимо да градимо нашу општину - навео је Томаш.

Он је позвао све политичке субјекте да се боре идејама.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину општине Жељко Симић сматра да ће ова странка побиједити на предстојећим изборима и освојити максималан број мандата у локалној скупштини.

Почетку предизборне кампање у Прњавору, осим одборничких кандидата, присуствовао је и министар за европске интеграције и међународну сарадњу Златан Клокић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана