Тодоровић у Дервенти: Социјалисти значајно учествују у развоју овог града

ГС
Тодоровић у Дервенти: Социјалисти значајно учествују у развоју овог града

ДЕРВЕНТА - Носилац листе кандидата Социјалистичке партије (СП) за одборнике у Скупштини општине Дервента Славен Гојковић увјерен је да ће становници ове локалне заједнице подржати на предстојећим изборима ову странку и њен програм "Ударнички за Дервенту".

– Наш изборни програм се назива "Ударнички за Дервенту 2020- 2024" и биће основа дјеловања свих изабраних представника, као и функционера СП, али и будућег начелника општине. Комплетан програм већ је у рукама наших грађана и вјерујем да ће бити препознат и подржан. Наш изборни циљ је освајање најмање четири одборничка мандата – рекао је Гојковић новинарима.

Гојковић каже да су на листи странке 34 кандидата, који су спој младости и искуства са јасном визијом и традиционалним програмских циљевима како побољшати живот и рад грађана Дервенте.

Он је додао да је подршку СП годинама имао начелник општине Дервента Милорад Симић, који је и сада заједнички кандидат за начелника општине.

Потпредсједник СП Срђан Тодоровић истакао је да је СП у Дервенти препознатљив политички фактор који је знатно учествовао у развоју ове локалне заједнице, посебно кроз ресоре којима су управљали кадрови социјалиста.

– Руководство СП даје пуну подршку руководству СП-а у Дервенти, носиоцу листе кандидата за одборнике Славену Гојковићу и свим кандидатима на листи – рекао је Тодоровић.

Он је вечерас, у просторијама партије у Дервенти, гђе је присуствовао предизборној промоцији СП, нагласио да су социјалисти знатно допринијели да ова локална заједница буде са препознатљивом индустријом, производним погонима и радним мјестима.

– Учествовали смо заједно са коалиоционим партнерима у активностима да се Дервента развије у град какав јесте – рекао је Тодоровић.

Он је истакао да енергија коју носи СП и социјални сензибилитет који имају према грађанима, могу да дају још више у наредним годинама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана