Тодоровић: СП нуди политичку алтернативу и визију развоја Добоја

Срна
Тодоровић: СП нуди политичку алтернативу и визију развоја Добоја

ДОБОЈ- Градски одбор СП-а Добој обиљежио је данас почетак предизборне кампање представљањем кандидата и програма ове странке за локалне изборе у новембру.

Кандидат за градоначелника Добоја Срђан Тодоровић поручио је да грађанима нуде политичку алтернативу и визију града са слободним и независним људима који ће слободно и сигурно живјети од свога рада.

Тодоровић је поручио да је глас за СП глас за Добој који ће у перспективи бити град просперитета и у који ће људи долазити да живе, а не да одлазе из њега.

Носилац листе одборника СП-за Скупштину града Добој Ведран Глигорић најавио је да ће ова странка наставити досљедну политику, са креативним и квалитетним одлукама које су прихваћене од грађана.

- Ми смо били против свега што су грађани рекли да је лоше и настављамо тај курс. План је да предлажемо квалитетне одлуке, а будемо против оног што није у интересу грађана, а што иде у корист одређених појединаца - изјавио је Глигорић.

Према подацима Централне изборне комисије, на подручју Добоја овјерено је 85 политичких субјеката, од којих су 34 независна кандидата, 47 политичких странака и четири коалиције.

За градоначелника су се кандидовали Борис Јеринић испред СНСД-а, Срђан Тодоровић испред СП-а и Цвијан Филиповић испред СДС-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана