Тасовац: Вријеме је за промјену власти и развој општине Угљевик

Срна
Тасовац: Вријеме је за промјену власти и развој општине Угљевик

УГЉЕВИК- Кандидат СНСД-а за начелника општине Угљевик Милутин Тасовац поручио је на почетку изборне кампање да је вријеме за промјену власти и за развој ове локалне заједнице, који ће обезбиједити бољи живот грађана.

- Ми нудимо пројекте за развој и урадићемо за наредне четири године мандата више него што је садашња власт за двије претходне деценије, уз буџет локалне заједнице који је највећи у Републици Српској по глави становника - рекао је он.

Тасовац у изборној трци има подршку још седам коалиционих партнера и ову снагу сматра довољном да након 20 година Угљевик добије нову власт, која ће, обећава, обезбиједити бољи живот грађана.

Он је навео да су коалициони пријатељи локалпатриоте и да ће се заједно изборити за побједу, промјену у подмајевичком крају и будући развој Угљевика.

- Широка коалиција коју предводи СНСД у Угљевику има предност, а то је конекција и сарадња са Владом Републике Српске и републичким органима, што садашња локална власт није имала претходних 20 година - истакао је он и додао да ће то сигурно донијети бољитак грађанима.

Након симболичног лијепљења првог плаката уочи избора 15. новембра, Тасовац је изразио наду да ће предстојећа велика политичка борба бити фер и истакао да је увјерен у апсолутну побједу.

На локалним изборима у Угљевик учествују три кандидата за начелника општине и 34 политичка субјекта, а право гласа имају 14.102 бирача.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана