Таминџија: Знање и резултати за бољи живот

Срна
Foto: Фејсбук

БАЊАЛУКА - Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске Илија Таминџија изјавио је да му је циљ да утиче да Српска, прије свега Херцеговина, има бољи стандард, али и да вјерује да је народ до сада видио резултате рада актуелне власти и да ће јој дати предност на изборима.

Таминџија је рекао да само школовани и стручни људи могу да допринесу да се у Републици Српској живи још боље и квалитетније.

"Као народни посланик покушавам да дам допринос за бољи живот. Можда се некоме не допада начин на који то радим, али циљ ми је да утичем да Српска, а прије свега моја Херцеговина, има бољи стандард", истакао је Таминџија.

Он је подсјетио да су реализовани пројекти на које се чекало деценијама, да су неки у фази реализације, а неки тек треба да се започну.

"Можда не иде све динамиком коју желимо, али на то утичу различите околности. За све ове године мој тим и ја смо радили и више него што се могло да би остварили планирано. Рад је донио плодове, постигло се много", навео је Таминџија и додао да у Херцеговини, посебно Требињу и Невесињу, резултате виде и највећи критичари актуелне власти.

Таминџија је истакао да све што се реализовало, и што тек треба, не би могло без подршке српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика и предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић, те оцијенио да ће им нове функције за које су се кандидовали омогућити да наставе свој посао и да подршком квалитетним пројектима унапређују Српску и живот учине бољим.

Уколико неко сматра да се није радило добро, Таминџија каже да је требало да понуди боље и другачије, јер озбиљни политички противници треба да имају озбиљан програм, ставове и кампање.

"Зато сматрам и понављам да вјерујем да ће они који треба подржати знање и резултате, а ријалити могу и да гледају, па и присуствују забаве ради", навео је Таминџија.

Он вјерује да народ препознаје знање и резултате и да ће им дати предност у односу на ријалити и популисте који, осим критике актуелне власти, немају нити један програм који нуде бирачима као разлог због кога треба њих бирати.

"На другој страни резултати говоре све", рекао је Таминџија.

Таминџија је оцијенио да у надметању за предстојеће парламентарне изборе наступи неких кандидата личе на ријалити шоу, који свој глумачки таленат покушавају да прикажу на погрешном мјесту и у погрешно вријеме.

"У овом надметању за предстојеће парламентарне изборе евидентно је да неки кандидати уводе новине које нису раније биле дио ових политичких утакмица", навео је Таминџија и додао да је њему увијек на првом мјесту било да потенцира знање и стручност.

Према његовим ријечима, примјетно је да неким кандидатима знање и стручност нису квалификације и да различити перформанси које изводе на политичкој позорници можда и насмију некога и привуку пажњу, али ту њихова прича почиње и завршава.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана