Свјетлана Радусин: У специфичној предизборној кампањи очувати здравље људи

Срна
Свјетлана Радусин: У специфичној предизборној кампањи очувати здравље људи

БАЊАЛУКА - Кандидат Демоса за одборника у Скупштини града Бањалука Свјетлана Радусин рекла је данас да је овогодишња предизборна кампања уопштено специфична, због услова у којима се одвија, али специфична и за ту партију, која први пут излази на изборе.

Радусинова и одборнички кандидати Демоса разговарали су са становницима Бањалуке, којима су пренијели да листу ове странке чине углавном млади који ће показати своју креативност у томе како да се допре до грађана, којима треба пренијети своје идеје, поруке, циљеве, првенствено чувајући здравље.

"Ми не можемо да промовишемо неке вриједности попут унапређења здравственог система и здравствене заштите, ако то не покажемо својим примјером. Морамо сви да се потрудимо да поштујемо и вријеме других, али и да очувамо здравље људи око нас", рекла је Радусинова новинарима.

Према њеним ријечима политичке странке су кроз ову кампању, уз обавезу његовања културе дијалога, добиле још један задатак, а то је да се очува здравље, па ће Демос своје циљеве, задатке и активности промовисати, између осталог, и путем интернета и друштвених мрежа.

Кандидат Демоса за одборника у Скупштини града Бањалука Милан Мацановић поручио је младима да је Демос странка "по мјери младих људи".

"Мој циљ је да револт младих, који је у овом тренутку изражен, претворим у нешто позитивно што ће допринијети развоју нашег града. Базираћу се на то да што више младих склонимо са улице, напримјер, путем изградње спортских терена", навео је Мацановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана