Стевић: У Лопарама очекујемо историјски резултат СП-а

ГС
Стевић: У Лопарама очекујемо историјски резултат СП-а

ЛОПАРЕ - Потпредсједник Социјалистичке партије (СП) Далибор Стевић рекао је да ова странка у Лопарама има континуитет и стабилност у раду, те изразио очекивање да ће СП након локалних избора бити дио власти у овој општини.

Стевић, који је у Лопарама присуствовао представљању одборничких кандидата ове странке, рекао је да ова странка очекује три одборничка мандата и да буде значајан фактор приликом формирања власти у Лопарама.

– Више од пола људи са листе су нови, највећим дијелом омладинци који су спремни да се боре за економски јаке и просперитетне Лопаре. Социјалисти у Лопарама сваки изборни циклус биљеже све већи број гласова, што јасно показује опредијељеност овог одбора да у фокус своје политике постави обичног човјека и на предстојећим изборима постигне историјски резултат – рекао је Стевић.

Он је позвао грађане да се придржавају прописаних епидемиолошких мјера и да чувају здравље.

Носилац листе СП-а у Лопарама Цвјетко Томић изразио је очекивање да ће након избора социјалисти у овој општини имати три одборничка мандата, истичући да је на листи 70 одсто младих који су високообразовани.

– Откако постојимо, ми смо парламентарна странка у Лопарама, били смо и позиција и опозиција, и наш рад се квалификује као коректан за добробит становника нашег краја – поручио је Томић.

Он је подсјетио да је СП у претходном мандату била опозициона странка, али и да је била једна врста споне између локалне и републичке власти.

– Иницирали смо пројекте у мајевички крај преко наших министара у Влади Републике Српске и то грађани виде – рекао је Томић.

Он је изразио увјерење да ће, након ових избора, СП бити дио локалне власти.

– Свих 25 кандидата на листи наше странке су из Лопара. Желимо да останемо у својој општини, да градимо боље услове за живот свих и зато ће нам грађани дати подршку – поручио је Томић.

Члановима одбора у Лопарава вечерас се путем телефона обратио и предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић, који се налази у кућној изолцији након што му је потврђена зараза вирусом корона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана