Стевановић: Социјалисти за развој и напредак села

СРНА
Стевановић: Социјалисти за развој и напредак села

СТАНАРИ - Кандидат Социјалистичке партије /СП/ за начелника општине Станари Денис Стевановић рекао је да ће у наредном периоду своју политику по селима базирати на инфраструктурном развоју да би били створени оптимални услови за развој и напредак села.

Стевановић је рекао да су у плану измјене постојећих и доношење нових правилника који би подстицали људе да остану да живе на селу, субвенцијама за младе брачне парове, олакшицама приликом регулисања грађевинских дозвола и проналаском начина за више подстицаја у пољопривреди.

На предизборном скупу у Церовици Стеванодић је рекао да се овдје планира асфалтирање кључних путних праваца који ово село спајају са остатком општине, а да се расвјета ради постављањем већег броја соларних рефлектора што ће омогућити смањење трошкова електричне енергије.

Носилац одборничке листе СП за Скупштину Станара Борис Шљивић, рекао је да је ова партија у Станарима увијек равномјерно заступала сва села и водила рачуна о децентрализацији јавних ресурса и функција.

У СП-у су убијеђени да ће њихов кандидат бити изабран за начелника Станара, наведено је у саопштењу партије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана