Стевановић: Освојићемо најмање шест одборничких мандата у Скупштини града Зборника

Срна
Foto: Срна

ЗВОРНИК- Предсједник Градског одбора Демоса Зворник Споменка Стевановић оцијенила је данас да ће ова странка на новембарским изборима освојити најмање шест одборничких мандата у Скупштини града Зворника, као и побједу заједничког кандидата за градоначелника Зворника Зорана Стевановића.

Стевановићева је на конференцији за новинаре нагласила да ће Демос на регији Бирач освојити најмање 15 одборничких мандата и побједу кандидата Демоса за начелника општине Шековићи Миладина Лазића, очекујући да ће тим изборним резултатима Демос бити друга странка по снази и на регији Бирач и у Зворнику.

Подсјећајући да Демос од свог оснивања на изборе излази први пут, Стевановићева је рекла да је ова странка отворена за све добре и поштене људе који своја знања, способности и енергију желе кроз политику, првенстевно кроз Демос, уложити у стварање бољег праведнијег, хуманијег, развијенијег и успјешнијег друштва.

"На ове изборе излазимо потпуно организационо спремни и искрено, без лажних обећања, тражимо и очекујемо подршку већег дијела грађана", рекла је Стевановићева, која је носилац листе зворничког Демоса на новембарским локалним изборима.

Она је навела да је изборни програм Демоса конкретан, јасан, спроводив и да је базиран на проблемима обичних људи, као што су питања запослености, односно незапослености, пронаталитетне политике, бољег коришћења природних ресурса, бољег здравства, образовања, једном ријечју - стварању услова за бољи живот грађана и бољи животни стандард сваког појединца.

"На нашим одборничким листама налазе се поштени и добри људи који иза себе имају резултате, али и млади који имају визију и жељу да се укључе у политику, да утичу на друштвене промјене и да не буду обејкат већ субјекат будућих позитивних друштвених промјена", истакла је Стевановићева.

Према њеним ријечима, ова кампања ће проћи у необичним и специфичним околностима због пандемије вируса корона, али ће Демос водити фер, поштену и коректну кампању, неће вријеђати друге политичке странке, јер их не сматра непријатељима него противницима који имају другачије изборне програме и мишљења.

Кандидат Демоса за одборника у Скупштини града Зворника Горица Ђукановић Шакота рекла је да ће предизборне активности ове кампање, због тренутне епидемиолошке природе, бити прилагођене новонасталим препорукама.

Шакота је навела да је промотивни материјал Демоса прилагођен новим околностима које су за ову старнку изазов више и истакла да ће кампања бити усмјерена на што квалитетније и безбједније информисање грађана у представљању свих кандидата са одборничке листе Демоса.

Кандидат Демоса за одборника и Градској скупштини Зворника Даргослав Милановић истакао је да ова предизборна кампања представља једну врсту задовољства, јер ће новембарски изборни резултат бити само потврда цјелогдишњењег рада Демоса, који је окренут према грађанима Зворника.

"С правом могу рећи да Демос и његови активисти живе у народу годишње пуних 12 мјесеци, а не само за изборе, и окренути су грађанима у рјешавању многих инфраструктурних проблема", рекао је Милановић.

Милановић је нагласио да је кандидатска одборничка листа састављена од људи из разних сфера живота, који могу дати значајан допронос даљем развоју града и бољем животу грађана Зворника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана