Стевановић: Јака и стабилна Српска - суштина политичког програма ДЕМОС-а

Срна
Стевановић: Јака и стабилна Српска - суштина политичког програма ДЕМОС-а

БАЊАЛУКА - Суштина политичког програма и дјеловања Демократског савеза (ДЕМОС) су јака и стабилна Република Српска, изјавила је носилац листе ДЕМОС-а за Народну скупштину у Изборној јединици седам Споменка Стевановић.

Стевановићева је нагласила да ДЕМОС на основу досадашњег рада и тренутног стања на терену очекује најмање шест посланичких мандата у Народној скупштини Републике Српске и један у парламенту БиХ.

Што се тиче регије Бирач, она је истакла да ће ДЕМОС сигурно остварити један директан мандат у Народној скупштини Српске, те да се бори и за други директан мандат.

Стевановићева је нагласила да ДЕМОС на изборе излази са реалним и јасно конципираним програмом, а да су највећа снага ове партије људи који су одговорно, стручно и поштено обављали високе и бројне друге функције у Републици Српској, саопштено је из ове партије.

-Наши циљеви су убрзање економског развоја, квалитетно образовање и здравство, уређен јавни сектор, бољи положај пензионера, социјално угрожених категорија становништва, борачке популације, једном ријечју, бољи живот свих наших грађана - поручила је Стевановићева.

Она је нагласила да су кандидати ДЕМОС-а остварени и успјешни људи у политици, образовању, здравству, науци и бројним другим областима друштва који политику доживљају као обавезу, а не као привилегију.

-Мандате наших људи нису обиљежили афере и скандали, већ резултати, одговорност и конкретна рјешења. За ДЕМОС ће гласати бирачи који нас знају као одговорне и умјерене људе који ће увијек тежити компромису и договору. Спремни смо да се поредимо са свима, али по способности, знању и успјешности - закључила је Стевановићева.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана