Стевановић: Циљ - већа улагања у пољопривреду

Срна
Стевановић: Циљ - већа улагања у пољопривреду

БИЈЕЉИНА - Покрет “Успјешна Српска” залагаће се за већа улагања у пољопривреду која је једна од основних грана привреде сваке државе, саопштено је из овог покрета.

Кандидати овог покрета за посланике у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици шест разговарали су данас са грађанима Бијељине на градској Зеленој пијаци, гђе су саслушали њихове проблеме и изнијели своје циљеве.

“Пољоривреда представља једну од основних грана привреде сваке државе, у коју треба више улагати и ми ћемо се са позиције народних посланика из Семберије, највеће житнице у Српској, приоритено залагати за те циљеве”, рекао је кандидат за народног посланика Александар Стевановић.

“Ми ћемо се са позиције народних посланика из Семберије, највеће житнице у Српској, приоритено залагати за те циљеве”, рекао је кандидат обраћању медијима

Изразивши задовољство пријемом код грађана, кандидат за народног посланика Покрета “Успјешна Српска” Живка Малић рекла је да опстанак малих пољопривредних газдинстава омогућава останак младих на селу.

Кадидати Покрета “Успјешна Српска” Алексадар Стевановић, Немања Јанковић и Живка Малић налазе се на заједничкој листи Коалиције НПС-а -Дарко Бањац, ПУС-а и Прве СДС-а за Народну скупштину Републике Српске из

Изборне јединице шест.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана