Стевандић: Залажемо се за напредак, а не за сукобе

Срна
Foto: Срна

БАЊАЛУКА- Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је да ова странка најбоље разумије потребе грађана, те да се залаже за Бањалуку без сукоба и која напредује.

Стевандић је истакао да уз све више сукоба не може бити напретка, те да су на одборничкој листи ове странке људи који зраче енергијом и против су сукоба.

"На нашој листи су људи из свих сфера живота, од економије, медицине, саобраћајних и других стручњака и то је листа људи који нису у сукобу, него желе најбоље Бањалуци", рекао је Стевандић новинарима.

Он је додао да су анализе показале да је слоган Уједињене Српске "Бањалука без блокада" најприхваћенија порука, јер су грађани свјесни да је Бањалука блокирана сукобима.

Предсједник Градског одбора Уједињене Српске Невен Станић рекао је да ова странка у претходне четири године показала да је активна и да води рачуна о потребама грађна свих дијелова Бањалуке.

"Вечерас смо у мјесној заједници Борик, како бисмо поразговарали са нашим комшијама и суграђанима, да видимо које су то њихове сугестије и циљеви за које треба да се боримо, али и да их упознамо са нашим кандидатима за одборнике у градској Скупштини", рекао је Станић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана