Стевандић: За уједињење добрих људи око добрих идеја

Срна
Стевандић: За уједињење добрих људи око добрих идеја

БИЈЕЉИНА - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изјавио је на страначком представљању у Бијељини да је њихова кампања усмјерена на здравље народа и представљање добрих људи са добрим идејама за бољу будућност Републике Српске.

Он је рекао да Бијељина, као највећи погранични град, треба да буде регионални центар који доминира добрим условима за образовање, снагом и изградњом, те оцијенио да се град и креће у том правцу, с циљем да се дјеца рађају "на огњишту очева" и да млади остају у Српској.

- Ми смо озбиљни људи и за резултат на изборима не бринемо, јер грађани знају да нема мрље у нашој политици и људима, да нећемо правити реваншизам и да ћемо отворити врата за све људе који желе да се уједине у добром - поручио је Стевандић.

Он је позвао људе да остану честити и јединствени, да у кампањи нема ружних ријечи, него да се такмиче добри људи и добре идеје.

- Просто је невјероватно да смо добили критике зато што дезинфикујемо објекте, дијелимо народу маске, топломјере и дезинфикациона средстава, показујући шта је најбоље за заштиту здравља, док има и оних који стално сипају мржњу, подјеле и критике и показују шта је најгоре - оцијенио је Стевандић и додао да се Уједињена Српска не бави у кампањи прљањем других, него показује како може свима да буде добро.

Лидер Уједињене Српске је оцијенио је да странка има сјајну кампању, младе људе, организацију, добре идеје и добру прихваћеност у народу и додао да су поносни што су показали да су странка сваког града и сваког човјека у Републици Српској, јер су током кампање више пута посјетили свако мјесто у Српској.

- Наши кадрови су успјешни млади људи, тако млади остају и управљају, јер модерно доба доноси знања којима млади располажу више него старији и они су, парадоксално, искуснији од старијих у дигиталном добу и ИТ сектору и морају да добију шансу - закључио је Стевандић.

Предсједник Актива омладине Уједињене Српске у Бијељини Александар Влачић рекао је да повјерење грађана које имају није резултат рада странке током мјесец дана изборне кампање, него њиховог рада за добробит народа и Републике Српске у протекле двије године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана