Стевандић: За Бањалуку без блокада

Срна
Стевандић: За Бањалуку без блокада

БАЊАЛУКА - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је вечерас у Бањалуци да ова странка улази спремна у изборну кампању са одборничком листом која је, како каже, најквалитетнија и са слоганом "Бањалука без блокада".

"Овдје су и привредници, ИТ стручњаци, инжењери, доктори и професори, представници удружења вишечланих породица, борачких породица. Доминира младост и искуство, а имамо и стару гарду која стоји иза нас", рекао је Стевандић, који је носилац листе Уједињене Српске на изборима за Бањалуку.

Он је рекао на Тргу Крајине у Бањалуци, гдје је обиљежен званичан почетак изборне кампање, да су на листи Уједињене Српске људи који су апсолутно непоткупљиви, које нико не може да уцјењује и који могу да воде град без блокада.

"Као што знате, блокаде у Бањалуци су на сваком ћошку и у Скупштини града и у водоснабдијевању, кружним токовима и мостовима и ако хоћете Бањалуку без блокада ту је Уједињена Српска", рекао је Стевандић.

Он је додао да ће идуће четири године "бити најбоље четири године у животу Бањалуке зато што ће управљање Скупштином преузети Уједињена Српска".

"Ја сам показао како се води републичка Скупштина, а сада ће неко од наших чланова показати како се води градска Скупштина, а не само три сједнице годишње и много свађа", рекао је Стевандић.

Предсједник Градског одбора Уједињене Српске и кандидат за одборника у Скупштини града Бањалука Невен Станић рекао је да је ова странка спремна за ову изборну кампању и да очекују набољи резултат до сада.

Станић је изјавио новинарима да Уједињена Српска има идеологију и одличну организацију и организацијску структуру, људе и стручан кадар.

"Сигуран сам да ће кандидати на листи, нас 35, дати велики допринос, да ће нас доста грађана Бањалуке подржати и да ћемо направити најбољи резултат, а циљ јесте да наше програме и пројекте реализујемо у Скупштини града у наредне четири године", рекао је Станић и додао да Уједињена Српска "циља на четири плус одборника".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана