Стевандић: Уједињена Српска очекује велику подршку

Срна
Стевандић: Уједињена Српска очекује велику подршку

СОКОЛАЦ - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изразио је очекивање да ће ова партија добити велику подршку народа на предстојећим локалним изборима.

Представљајући данас у Сокоцу листу кандидата Уједињене Српске за одборнике у локалној скупштини, Стевандић је рекао да је "Соколац листа која блиста" са младим људима.

- Показали смо да смо чврста странка која се не расипа за разлику од других, са чврстим ставовима на које се увијек може рачунати у партиотском и развојном смислу, да ћемо самим тим омогућити бољи живот грађанима Сокоца учешћем у власти, у развојним пројектима које имамо намјеру да имплементирамо, везама са ИФАД програмима и Европском комисијом, те да смо позиционирани у Влади Републике Српске и Савјету министара - рекао је Стевандић.

Он је рекао новинарима да ће Општински одбор те странке на Сокоцу одлучити кога ће подржати за начелника општине.

Носилац листе кандидата Уједињене Српске за одборнике у Скупштини општине Соколац Сретко Марјановић, који је и предсједник Општинског одбора те странке, рекао је да је од фебруара ова партија постала препознатљива у овој локалној заједници.

Он је истакао да одборничка листа Уједињене Српске броји 21 кандидата, да је чине млади и образовани људи, да већину чине жене и да очекују учешће у локалној власти.

- Промјене које ми желимо да донесемо нису промјене људи на позицијама и у фотељама, већ промјена да људи на подручју општине Соколац живе задовољније, да буде више запослених, да млади остају ту и буду приоритет - рекао је Марјановић.

Потпредсједник Уједњене Српске Зоран Трапара, који је и предсједник Регионалног одбора ове странке, рекао је да је представљањем одборничке листе на Сокоцу, Уједињена Српска од данас и званично отворила предизборну кампању у Изборној јединици осам и да се надају да ће до 15. новембра остварити велики успјех и велику подршку грађана.

Он је истакао да је циљ Уједињене Српске да у свакој општини у Изборној јединици осам има одборнике и буде дио локалне власти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана