Стевандић: Странка на побједничком путу

Срна
Стевандић: Странка на побједничком путу

ШИПОВО - Предсједник Уједињене Српске и носилац листе за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Ненад Стевандић изразио је задовољство чињеницом да странка има велику подршку гђе год да су до сад правили трибине и скупове, што, како је оцијенио, јасно говори да се налазе на побједничком путу.

Стевандић је на трибини у Шипову рекао да Уједињена Српска има свакодневне активности у свим градовима и општинама Републике Српске и да је народ препознао какву политику води, саопштено је из ове партије.

“Стратешки правци Уједињене Српске су искључиво везани за храну, енергију и сигурност свих грађана Републике Српске, те се залажемо за политичку јаку Српску како би остали независни у оквиру Дејтонског споразума, и сматрам да смо најбоља гаранција опстанка Републике Српске”, закључио је Стевандић.

Носилац листе Уједињене Српске за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Милан Петковић истакао је да у Сарајево морају ићи људи који имају свој став, знање и карактер, јер се само тако може борити за интерес Републике Српске.

Петковић је рекао да је Уједињена Српска патриотска странка која гаји традиционалне вриједности и која неће улазити у савезништво или у калкулације са странкама из ФБиХ да би ишли на штету Српске.

Трибини су присуствовали и замјеник предсједника Уједињене Српске Синиша Видовић, потпредсједник странке Наталија Тривић и многобројни кандидати, чланови и пријатељи странке, напоменули су из Уједињене Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана