Стевандић: Страначке активности подредити здрављу грађана

Срна
Стевандић: Страначке активности подредити здрављу грађана

НОВИ ГРАД - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић најавио је да ће предизборне активности у наредних седам дана подредити здрављу грађана, па ће изборна кампања, вјероватно, бити другачија.

“Настојимо да заштитимо грађане. О наставку изборних активности више ће бити познато након вечерашње сједнице Републичког штаба за ванредне ситуације”, рекао је Стевандић и додао да ће у складу с тим Уједињена Српска сутра донијети свој став, а претходно одржати сједницу Изборног штаба.

Стевандић очекује најбољи резултат ове странке на предстојећем локалним изборима, да, према свим анкетама, имају стални раст.

Током посјете Општинског одбору странке у Новом Граду, Стевандић је рекао да је Нови Град једна од карактеристичних локалних заједница гдје Уједињена Српска наступа са Демосом и НДП-ом с циљем да се сачува врста напретка постигнута у протеклом периоду.

“Уједињена Српска ће дати кључни допринос”, рекао је Стевандић и додао да ће сарадња бити базирана на томе да се заустави исељавање и побољшају инфраструктурни услови за ново запошљавање.

Предсједник Општинског одбора Уједињене Српске Весна Вајагић рекла је да на предстојећим изборима наступају у коалицији “Заједно за Нови Град”, са Демосом и НДП-ом, и да имају велика очекивања, свјесни да су у Новом Граду млада странка и да због пандемије нису биле могуће значајније активности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана