Стевандић: Семберија и Бијељина могу много више

СРНА
Стевандић: Семберија и Бијељина могу много више

БИЈЕЉИНА - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изјавио је да Бијељина може да уради много више и боље на популационој политици, инфраструктури, запошљавању и привлачењу страних инвестиција.

"Сматрамо да Семберија и Бијељина могу боље да се конституишу као регионални центар и мислим да су у заостаку у посљедњих неколико година и да постоје бројна рјешења која ћемо понуди из Уједињене Српске", рекао је Стевандић на вечерашњој трибини ове странке у бијељинском насељу Попови, којој је присуствовало неколико стотина грађана.

Он је истакао да је посјећеност предизборним скуповима ове странке доказ да велики број људи у Бијељини разумије оно што ради Уједињена Српска.

"Желимо људе да приближимо, а не да их дијелимо. Не служимо се ружним ријечима, не просипамо блато, него озбиљне ствари које су везане за живот човјека, за његове проблеме, проблеме његове породице", рекао је Стевандић.

Он је истакао да му је драго да је његов колега љекар кандидат СНСД-а за градоначелника Микајло Лазић дио тих рјешења и да су се договорили како да Семберија и Бијељина крену много боље.

"Мислимо да је Бијељина, на неки начин, блокирана и ми смо ту да деблокирамо Бијељину, да немамо свађе између градоначелника и скупштинске већине, него да имамо проходност, да се одлуке доносе, да Скупштина ради нормално и да грађани знају да њихови одборници и градоначелник раде у њиховом интересу", закључио је Стевандић.

Носилац одборничке листе Уједињене Српске за Скупштину града Милан Трнинић очекује да ће ове странка остварити добар резултат на предстојећим изборима.

"Подржаћемо кандидата СНСД-а за градоначелника Микајла Лазића и даћемо свој допринос великој побједи која нас очекује 6. октобра", рекао је Трнинић.

Лазић је захвалио Уједињеној Српској за подршку његовој кандидатури, поручујући да ће бити градоначелник свих људи Семберије.

"Трудићу се у свом мандату да помакнем Бијељину напријед и да је начинимо бољом средином за живот наше дјеце. Захвалан сам свим људима који ме подржавају, а ја ћу се трудити да то повјерење испунимо", рекао је Лазић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана