Стевандић поручио да народ у Зворнику препознаје политику уједињења

ГС
Стевандић поручио да народ у Зворнику препознаје политику уједињења

ЗВОРНИК- Уједињена Српска гласно каже да је пуно тога у свим нашим градовима тромо, да је свуда гужва, да је администрација успорена, а све то може да се дигитализује, убрза и боље организује.

Ово је једна од порука предсједника Уједињене Српске, др Ненада Стевандића, са предизборне трибине у Зворнику.

Стевандић је нагласио да се бољи ефекти популационе политике, реорганизације локалне управе, повећања броја радних мјеста - могу постићи бољом организацијом властитих ресурса.

-Сматрамо да је то свуда споро, у читавој Републици Српској, па и у Зворнику. И да смо ми људи који имају ту врсту енергије, образовања, знања и можемо све те процесе да убрзамо. И од тога би сви имали користи: инвеститори, радници, социјално угрожене категорије, сви грађани – рекао је Стевандић.

Он је поручио да Уједињена Српска води политику која не дозвољава да се међусобно пљујемо.

-Ово је кампања у којој се ми нисмо ваљали у блату, то смо оставили другима. Не користимо тешке и ружне ријечи, али је сигирно да оно што ми говоримо и представљамо, народ најбоље прихвата. То је политика уједињења, заштите ресурса, уставног капацитета и институција Републике Српске - закључио је Стевандић.

Носилац одборничке листе Уједињене Српске, Бошко Арагић, побројао је приоритете у Граду Зворнику.

-Ми ћемо се залагати за категорије које су обесправљене, маргинализоване. Ту, прије свих, мислим на борачку популацију и њихове потомке и ратне војне инвалиде. Сматрамо да они заслужују боље мјесто у друштву и трудићемо се да ту неправду исправимо. Наравно, ту је младина, млади брачни парови, нарочито они који желе да формирају и шире породицу. Залагаћемо се за субвенције за породицу – рекао је Арагић.

Трибини је присуствовао и Бојан Ивановић, кандидат СНСД за градоначелника Зворника, који има подршку Уједињене Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана