Стевандић поносан на завршене пројекте у Градишци

Срна
Стевандић поносан на завршене пројекте у Градишци

ГРАДИШКА- Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је данас на завршном предизборном скупу у Градишци да је поносан на организацију градског одбора те странке, као и на завршене пројекте у овом граду.

- Поносан сам на Градишку и завршене пројекте у овом граду, почевши од спортске дворане, изградње моста на Сави и друге пројекте који су у току, а чијим ће завршетком Градишка постати најразвијенији погранични град у БиХ - истакао је Стевандић.

Он је навео да је то резултат добре сарадње актуелног градоначелника Зорана Аџића и коалиционих партнера.

Носилац кандидатске листе Уједињене Српске за Скупштину града Славко Дуњић рекао је да су очекивања ове странке у Градишци у складу са њиховим радом у претходне четири године, те да очекује да ће имати пет одборника.

- Наши кандидати на листи ће бити уједињени у идејама да би што боље утицали на развој нашег града - истакао је Дуњић и додао да Градски одбор Уједињене Српске у Градишци подржава актуелног градоначелника Зорана Аџића у изборној трци за нови мандат.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Градишке Зоран Аџић захвалио је руководству Уједињене Српске у Градишци за добру сарадњу у претходне четири године и истакао да је стабилност у градској скупштини резултирала реализацијом многих пројеката.

- Мислим да су то грађани препознали, да са поносом можемо 15. новембра да затражимо од њих нови мандат - додао је Аџић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана