Стевандић: Побједа на свим фронтовима и у свим градовима

Срна
Стевандић: Побједа на свим фронтовима и у свим градовима

БАЊАЛУКА - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је да је посљедња порука ове странке уочи предстојећих локалних избора побједа Уједињене Српске на свим фронтовима и у свим градовима.

Стевандић је новинарима у Бањалуци рекао да током предизборне кампање из ове странке није било ниједне ружне ријечи за политичке противнике, те додао да су били максимално посвећени грађанима.

Према његовим ријечима, Уједињена Српска има сјајне људе на изборним листама, имали су активности у сваком граду, најмање по три пута, а веома често нису могли да одрже предизборне скупове ради превеликог броја људи.

Стевандић је рекао да из ове странке поручују грађанима Српске да имају за кога да гласају, те да имају младе, одлучне и енергичне људе.

Он је навео да је дио велике побједе ове странке у Бањалуци и велико појачање и долазак у ову странку познатог адвоката Јелене Груловић, која је на листи СДС-а, а од данас је члан Уједињене Српске и радиће са Миланом Петковићем у правном тиму Уједињене Српске.

“Желимо да покажемо да смо сваким даном и у сваком погледу све јачи, уједињујемо све добре људе из било које политичке опције, оне без политичког опредјељења, али и све који желе да помогну да направимо бољу Бањалуку, Републику Српску, организованије градове, задовољније грађане, да нам дјеца уче тамо гдје су то чинили њихови родитељи и дједови и да живе у градовима гдје су сахрањени њихови прадједови”, нагласио је Стевандић. /крај/куп/ам/фото/фоно
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана