Стевандић: Очекујем улазак у општински парламент и побједу Жупљанина

Срна
Стевандић: Очекујем улазак у општински парламент и побједу Жупљанина

КОТОР ВАРОШ - Предсједник Уједињене Српске /УС/ Ненад Стевандић оцијенио је да се организованим радом у Котор Варошу може постићи добар изборни резултат, а то су два одборника и побједа заједничког кандидата за начелника Слободана Жупљанина.

“Убијеђен сам да ћемо након локалних избора бити дио скупштинске већине у Котор Варошу. Овдје имамо одличну листу, са носиоцем који је одговоран директор једног јавног предузећа у Републици Српској, а млади, јаки, енергични и образовани људи које он предводи су сигурно одлично рјешење за напредак Котор Вароша”, нагласио је Стевандић.

Он је увјерен у побједу Жупљанина за начелника општине, јер је ријеч о човјеку који се истакао својим радом у многим областима.

“У сарадњи са Жупљанином радићемо на развоју ове општине и повећању броја запослених, а познато је да оно што планирамо то и остваримо”, навео је Стевандић.

Предсједник Општинског одбора Уједињене Српске Владан Ђекановић захвалио је Стевандићу за подршку и најавио улазак у локални парламент након избора.

“Пресрећан сам што могу да кажем да сам носилац овакве листе, која има велики број младих и школованих људи и људи који су домаћини. Очекујемо добар резултат у општини Котор Варош, најмање два мандата, а борићемо се и за трећи”, истакао је Ђекановић.

Он је додао да ће као коалициони партнер пружити максималну подршку заједничком кандидату за начелника Слободану Жупљанину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана