Стевандић: Надамо се најбољем могућем резултату

Срна
Стевандић: Надамо се најбољем могућем резултату

МРКОЊИЋ ГРАД - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је данас у Мркоњић Граду да се Уједињена Српска у тој општини нада најбољем могућем резултату, учешћу у скупштинској већини и власти.

 “Показало се гдје Уједињена Српска уђе у власт да има најообразованије и најмлађе људе и да резултати увијек буду бољи”, рекао је Стевандић новинарима.

Он је посјетио општински одбор ове странке у Мркоњић Граду, гдје је разговарао са кандидатима за одборнике.

“Ово је један од најмлађих општинских одбора, а имам велико задовољство да констатујем да је овдје политика странке прихваћена и да грађани разумију шта ми то радимо”, истакао је Стевандић.

Носилац листе за одборнике Уједињене Српске у Мркоњић Граду Слободан Ћоћкало каже да имају десет кандидата и да вјерује да ће остварити позитиван резултат.

“Надам се да ћемо својим идејама, знањем и квалитетом побољшати рад локалне скупштине јер смо ми препознатљиви, јасни, прецизни, концизни и сигурно да желимо много бољег и љепшег за удобнији живот”, рекао је Ћоћкало, који је и предсједник општинског одбора.

Уједињена Српска ће у Мркоњић Граду подржати кандидата СНСД-а за начелника општине доктора Драгана Вођевића, који је уједно и једини кандидат за начелника.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана