Стевандић: Нада у најбољи изборни резултат

Срна
Foto: Срна

ЧЕЛИНАЦ- Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је вечерас да се нада да ће ова странка на предстојећим изборима остварити најбољи изборни резултат од свог постојања.

"О томе говоре и анкете, интернет портали и мреже. Све оно што ради Уједињена Српска је најбоље у овој изборној кампањи", рекао је Стевандић на страначкој трибини у Челинцу.

Он је истакао да су млади најбитнији за Уједињену Српску и да се ова странка бори против одласка младих и на начин да их именује на најодговорније функције.

Носилац листе посланичких кандидата Уједињене Српске за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице један Милан Петковић рекао је да ће ова странка предложити и Народној скупштини Републике Српске и Парламентарној скупштини БиХ увођење портала за контролу трошења буџетских средстава.

"Тиме ће се моћи у сваком тренутку вршити контрола на који начин се троше буџетска средства. Такав пројекат УНДП проводи у Србији и мислимо да би био значајан и овдје јер би се тиме увело много више транспарентости у трошењу", навео је Петковић.

Он је додао да треба подржати идеју "Отворени Балкан" и да ће се посланици ове странке залагати за што већу регионалну сарадњу, али и широм Европе.

Посланички кандидат Уједињене Српске за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице три Николина Вујичић рекла је да јој је циљ унапређење културе и спорта, као и залагање за пружање разних могућности младим људима како би постигли успјехе у својим областима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана