Стевандић: Да сви крајеви Српске имају једнаке шансе за развој

Срна
Стевандић: Да сви крајеви Српске имају једнаке шансе за развој

ГРАДИШКА - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изјавио је вечерас да ова странка има подршку у граду и у руралним срединама, јер је радила на томе да сви крајеви у Републици Српској имају једнаке шансе за развој.

”Очекивали смо ту подршку јер сматрам да смо све урадили што часни и честити људи треба да ураде за свој град и државу”, нагласио је Стевандић на предизборној трибини у Врбашкој код Градишке.

Он је истакао да се Уједињена Српска поноси својом листом за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици два, чији је носилац Јована Кодић из Градишке, те листом за Представнички дом парламента БиХ у Изборној јединици један коју предводи Милан Петковић.

“Увјерен сам да ће они бити наши достојни реорезенти у парламентима Српске и БиХ”, додао је Стевандић, који је и носилац кандидатске листе за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три.

Петковић је рекао да је Градишка увијек била бастион Уједињене Српске и да очекују одличан изборни резултат.

“ЛЈуди са наше листе су спремни да оду у Сарајево и боре се за интересе Републике Српске, а не да клече и праве пактове на штету свог народа”, нагласио је Петковић.

Кодићева је истакла да су грађани Градишке већ препознали Уједињену Српску као странку која ће остварити одличан резултат на општим изборима.

“Имамо младе људе и тим који је способан да види државу и да изађе пред своје гласаче и каже да је ту за њих и у најтежим ситуацијама, да уложимо све своје ресурсе за бољи живот у Републици Српској”, поручила је Кодићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана