Стевандић: Бањалука да буде изнад политичких подјела

Срна
Стевандић: Бањалука да буде изнад политичких подјела

БАЊАЛУКА - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић позвао је руководство града Бањалука и Републике Српске да се договоре и превазиђу међусобне подјеле како Бањалука не би неспремна дочекала предстојећу сезону гријања.

-Бањалука и њени грађани морају да буду изнад политике и политичких подјела -поручио је Стевандић на предизборној трибини ове странке у насељу Дебељаци.

Носилац листе Уједињене Српске за Парламентарну скупштину БиХ Милан Петковић рекао је да у парламенту БиХ мора постојати "српска репрезентација", која ће у Сарајеву заступати и бранити интересе Републике Српске без обзира на политичке партије и подјеле.

-Не требају нам људи који ће правити пакт са не-српским партијама, већ само они који ће искључиво заступати интерес Републике Српске - истакао је Петковић, који је и потпредсједник Уједињене Српске.

Трибини Уједињене Српске у Дебељацима присуствовали су и замјеник предсједника Синиша Видовић, потпредсједнк Маринко Драгишић, те кандидати, чланови и симпатизери Уједињене Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана